Een Middelbaar Veiligheidskundige van G4S Safety Solutions zorgt ervoor dat jouw werkplaats een veilige plek is!

Bij G4S Safety Solutions waarborgt onze Middelbaar Veiligheidskundige de veiligheid van jouw organisatie of project. Wij verkopen veiligheidsproducten, maar we verkopen ook diensten. Met die diensten zorgen we ervoor dat de bewaking van de veiligheid wordt gecoördineerd.

Veiligheidsexperts bij G4S Safety Solutions

Bij G4S werken we uitsluitend met veiligheidsexperts. Deze kunnen jou adviseren, maar maken ook analyses en veiligheidsplannen. Bovendien coördineren ze bepaalde projecten om de veiligheid van jou en je werknemers te waarborgen.

Wat doet een Middelbaar Veiligheidskundige?

Onze Middelbaar Veiligheidskundige is eigenlijk een coördinator en adviseur in één. Hij stimuleert het naleven van een goed veiligheidsbeleid. Hij controleert jouw werkplaats en zorgt ervoor, op basis van opgevangen signalen en observatie, dat er een veilige werkomgeving is. De Middelbaar Veiligheidskundige komt met praktische en efficiënte oplossingen om onveilige situaties weer verantwoorde situaties te maken. Zo stelt de  Middelbaar Veiligheidskundige bijvoorbeeld risico-inventarisaties en (veiligheids)rapportages op. Onze Middelbaar Veiligheidskundige kan zelfs training en voorlichting aan jouw medewerkers geven.

Onze Middelbaar Veiligheidskundigen zijn professioneel, gediplomeerd en gecertificeerd

De Middelbaar Veiligheidskundigen van G4S bezitten naast een diploma ‘Middelbaar Veiligheidskundige’ ook verschillende certificaten zoals VCA VOL en Systematisch incidentenonderzoek.

Contact opnemen met G4S

Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer tel:+32(0)35681589. Wij zijn dag en nacht bereikbaar. Je kan ook een informatieformulier invullen via onze website.

Wij denken graag met je mee! Wij denken in oplossingen, en de veiligheid van jou en je klanten staat ten alle tijden voorop!